ENTREGA DE PREMIS FAPAC

30 DE MARÇ DE 2019

Dissabte a la tarda, vam anar a la 7a edició del l'entrega de Premis FAPAC. Hem anat molt il.lusionats ja que la nostra AFA, ha quedat entre els 15 primers finalistes d'entre 107 projectes participants. Això, ja és un premi al reconeixement al nostre projecte!
Hem quedat 4ts👏🏻👏🏻👏🏻 en la categoria "Fem xarxa per la qualitat educativa" amb la nostra proposta: CONSTRUIR PONTS PER CONVERTIR LA BIBLIOTECA EN EL COR DE L’ESCOLA.
L' acte va constar de 3 parts i dues actuacions, d'en Jaume Burgones, que ens va transportar en un viatge pel mediterrani explicant-nos petits relats, i cançons i, l'actriu i rapsoda, Ana Mascarell, que ens va narrar un conte.
Hem tornat amb un diploma, un taló de 100€ i molta emoció!

Volem agrair a totes les famílies que formen part de l'AFA, a l 'escola, pel seu acompanyament, als i les mestres per la seva implicació i, una especial menció al nostre mentor en Jaume Centelles que ens ha guiat a cada pas del procés.

Un especial agraïment a les mestres i a les famílies del Gras i Soler que ens van acompanyar en aquesta especial ocasió!

Aquest premi està destinat al foment de l' educació dels nostres fills i filles.

Més AFA, més escola.







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Notícies populars

ACTA 1ª ASSEMBLEA AFA CURS 23-24

 ACTA DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE L’AFA DEL CEIP GRAS I SOLER SESSIÓ NÚM: 1/23-24 CARÀCTER: ORDINARI DATA: 04 D’ 0CTIUBRE DE 2023 HORARI: DE 1...