CAP NEN / SENSE ORDINADOR

 

Esplugues de Llobregat, 2 de setembre del 2020

 

Ordinadors portàtils per a tot l'alumnat

El projecte cap nen / nena sense ordinador.

 

Anualment dediquem una part dels ingressos que aconsegueix l’AFA, amb les quotes dels socis, per millorar i dotar a l'escola de material que necessiten per poder dur a terme totes les activitats del pla general educatiu.

Elaborem el llistat de propostes, que portem a debat a l’Assemblea General, parlant amb la direcció de l’escola per esbrinar quins recursos necessiten amb més prioritat.

El curs passat es van presentar vàries propostes, a través d'un procés participatiu de votació, el dia 16/7/2020, les famílies vam decidir el projecte: “Ordinadors portàtils per a tot l'alumnat”.

 

Enguany, la Junta de l’AFA demana una subvenció a l’Ajuntament d’Esplugues per cobrir el cost d’aquest projecte.

 

Sempre calen recursos, material i tecnologia. Aquest any, degut a la pandèmia que estem vivint, s'ha detectat la necessitat de consolidació de les noves tecnologies. Per intentar arribar a que tot l'alumnat disposi d'ordinadors portàtils a l'escola, de manera compartida durant la jornada escolar, en els moments que l’activitat i l’assignatura ho requereixi.

 

L’AFA ha realitzat aquesta compra, el dia 24 de juliol del 2020 per un import de 2.164,44€ abans impostos (2.618,44€ IVA inclòs). Per estar preparats per l’inici de curs, al setembre.

 

Avia’m si tot surt bé i ens concedeixen aquesta subvenció!!!💪

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Notícies populars

ACTA 1ª ASSEMBLEA AFA CURS 23-24

 ACTA DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE L’AFA DEL CEIP GRAS I SOLER SESSIÓ NÚM: 1/23-24 CARÀCTER: ORDINARI DATA: 04 D’ 0CTIUBRE DE 2023 HORARI: DE 1...